som #biofollowers

A Catalunya, milers de persones es dediquen al seguiment de la natura. Les dades que recullen des de fa anys han fet possible analitzar els canvis en les tendències de biodiversitat a Catalunya i publicar l’informe Estat de la Natura 2020.

D’aquí neix #biofollower, una campanya que vol romandre en el temps i que té per objectiu fer visible i posar en valor la feina d’aquestes persones professionals o voluntàries que dediquen part de la seva vida a seguir la biodiversitat. Sense elles, l’Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat no seria possible.

Un #biofollower és una persona que sap més d’espècies animals o vegetals que de personatges de Netflix, que coneix més cants o rastres que influencers de les xarxes socials i que gaudeix connectant amb la natura d’una manera encomanadissa! Ets una d’elles?

Molts dels projectes que permeten valorar l’estat de la natura es fan amb ciència ciutadana i et necessiten. Quan l’apartat de projectes de l’Observatori estigui desenvolupat, aquí trobaràs el teu espai per valorar on pots participar-hi! També ens pots seguir a xarxes!

I tu? Ja ets un #biofollower?